Хубав ден

Докато бях под душа ми стана интересно.

Но не за “това”. Всеки ден в определен ранен час, да речем към 10, тръгваме за работа. Съответно от време на време се пуска радиото в колата. Но няма нещо, което да те накара да се почувстваш оптимист за предстоящия ден. Да те усмихне. Да ти даде позитивна енергия.

А както ежеминутно ни промиват съзнанията с таргетирани реклами и послания ми стана интересно, дали пък няма едно радио в София, което в сутрешния блок ти набива в главата колко хубав ще бъде денят ти. Колко хубав ще бъде денят ти. Ами да. Колко хубав ще бъде денят ти. Да, денят ти е толкова хубав. Хубав ден. Ще ти върви. Хубав ден. Опусни се, не се притеснявай. Денят ти ще бъде добър и успешен.

Има ли? Аз не не сещам, за това търся жокер. Кажете, за да го фиксиран в паметта на радиокасетефона и да го слушаме всяка сутрин на път за работа.

Като казвам по-горе “пътуваме” – вече сме еко. 3-ма души на път за работа в колата, всяка сутрин.

Хубаво. Хубав ден.

This entry was posted in Разни. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>