Хапчета за отслабване v.1

Тези хапчета за отслабване наистина действат. Те са изпитани от три водещи фармацевтични компании, в контролирани условия с над 10 хиляди доброволци. Оповестяването на резултатите от изследванията предизвика бум в продажбите на компанията разработчик. Ето, че те са достъпни и на българският пазар. С тях само за една година можете да свалите до 30 килограма наднормено тегло! Завинаги!

Ако ги комбинирате с воля, сила на духа, желание, контролирано и здравословно хранене, спорт или движение, както и разбира се с вяра в себе си, резултатите няма да закъснеят. Името на тези хапчета е витамин С и можете да ги закупите във всяка аптека в страната!

От скоро чета за бизнеса в интернет. Веригата е лесна за схващане. Компания (или нещо представящо се за такава) продава продукт. Ако вие й помогнете в рекламата на продукта и тя осъществи продажби ви “приспада” част от печалбата. Уловката е там – Хората, които промотират подобни продукти го правят заради парите. Не е защото те са закупили тези хапчета и те наистина имат положителен ефект. Не защото “с този страхотен удължител на пенис наистина постигнах 20 сантиметра за по-малко от 3 часа!”.

Правенето на пари от празни обещания става все по-глобално с лавинообразното нарастване на мрежата. Докато едно време ни залъгваха чрез имейл черни крале с последна надежда да прехвърлят милионите си в наша сметка срещу скромен дял за услугата; то днес хапчетата и фармацевтичните продукти са на мода. Както и липсата на морал.

Моралът е онова нещо, което те спира да убеждаваш, че нещо има реален ефект, когато това съвсем не е така. С единствената цел да вземеш парите на излъганите хора.

Естествено спорът дали наистина ако си хвърлил толкова усилия за заблудиш някой трябва да получи своето възнаграждение оставям на Вашата скромна преценка.

За това аз ви предлагам евтината алтернатива на хапчетата, които спомагат за отслабване. Увеличаването на пениса, ще го оставя за някой друг път, но вземете под внимание , че колкото и голям размер да имате той е нищо без активното ви участие.

Хапчетата имат няколко основни съставки:
– Воля и самосъзнание;
– Вяра във самите вас;
– Контролирано и здравословно хранене;
– По 20 минути на ден за вас самите.

Защо хората дебелеят.

Наднорменото тегло може да е резултат на редица неща. Ще ги групираме просто – като благоприятни и неблагоприятни влияния. Ще се спра на вторите, защото ако ядете много повече отколкото можете да обработи здравият Ви организъм то дебелеенето е по-скоро желан резултат.

Увеличаването на теглото е резултат на неправилно функциониране на организма. Неправилно, защото става дума за нарушен режим на естествените му функции и процеси.

Когато мозъкът ни (или тялото) е изложен на неблагоприятни въздействия той трябва да намери начини да реагира. Иначе казано, когато организмът се чувства заплашен той започва или да трупа запаси умишлено, защото смята, че има нужда от тях, или защото просто не може да обработи входящия поток и се задъхва. И в двата случая нещо не е наред.

Причината най-често е стреса. Естествено функциите на организма може да са нарушени от заболяване, което пък от друга страна отново може да е предизвикана от враждебна външна среда.

Както и преди съм споменавал “ефектът на прегарянето” е голямо бреме за съвременното поколение. Стресът влияе на мозъка, който в отчаяните си опити да се предпази или да сигнализира на притежателя си, че нещо не е наред прави главозамайващи неща на вид.

Когато притеснението или умората вземат връх организмът не може да смогне. Преразпределя функциите си така, че да ви държи будни в 12 часов работен ден или пък е в постоянно напрежение, за да следи какво става около него и обмисля как да реагира. Тогава започват проблемите.

Именно поради това повечето хапчета не функционират. Защото те атакуват до някаква степен следствието, но до много по-малка първопричината.

Докато от едната страна най-често пиете хапчета за отслабване от другата задръстените ви метаболични или други процеси едва кретат и купчинката продължава да се трупа; организмът не желае да се раздели със нея, защото това е неговият начин да се предпазва, неговият щит. Кой би искал да си махне бронираната жилетка при дъжд от куршуми – никой, най-малко разумния мозък.

Иначе казано докато сте под ежедневен обстрел и това Ви тежи и измъчва не очаквайте чудодейните хапчета да Ви помогнат.

Тогава как да отслабнем реално?

Първо осъзнайте, че тук вече не говорим за наднорменото тегло а за вашият начин на живот. Как вие възприемате света и от там как той ви влияе. Външното влияние комбинирано с вашият вътрешен ответ може да води както до хармония както и да дискомфорт. Но на първо място е как интерпретирате вие нещата за себе си. Важното е вие как поставяте света пред себе си. Ако го смятате за неприятно място за живеене то мозъкът ви веднага отреагира и казва – “Добре, щом тук не е хубаво и идва тежка зима ще се окопая в сланинки”. Научете се да виждате хубавото, да се радвате повече и открийте какво ви успокоява. Лодка се кара по лесно в спокойни води.

За да сте здрави най-малкото ви трябва вътрешен баланс. Ако наистина се интересувате как да го постигнете то стигаме до втора точка.

Вашата вяра в самите Вас.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *